Hier vind je de plattegrond van ons eiland. Je kunt hem thuis uitprinten, of er eentje meenemen bij de kassa van het Speeleiland.
Ook voor scholen is het Speeleiland een heerlijk dagje uit. Benieuwd naar onze programma's?
Stoere Ruige Rakkers wat was het weer een GEWELDIG seizoen. Van 1 november tot 1 maart is het eiland in winterslaap, maar daarna verwelkomen de eiland verkenners jullie allemaal weer graag op het eiland!

Wij hopen dat jullie ook hebben genoten van een heerlijk seizoen, vol met avonturen, nieuwe vriendjes en vriendinnetjes en bovenal heel veel buiten speel plezier.

Zien we je weer in 2019? Wij kijken er in ieder geval naar uit!

1-3 jaar - €2,50
4-12 jaar - €7,50
*Met jouw klas of bso op bezoek? Kijk bij onderwijs voor de speciale tarieven.

10-rittenkaart €50,00

*Ouders/verzorgers mogen gratis het eiland verkennen
**Inbegrepen: limonade en een appel
***Bij ons is het alleen mogelijk om te pinnen
Vier je kinderfeestje op het Speeleiland!
Kinderfeestjes krijgen een extra dimensie door ze op het spannende Speeleiland te houden.
Ruige Rakkers!

Voor wie is het Natuur Speeleiland?

Voor alle Ruige Rakkers
Allereerst is het Natuur Speeleiland er voor jullie, ruige rakkers! Maar natuurlijk mogen papa, mama, opa, oma, oom en tante, neefjes, nichtjes, broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes ook mee. Kortom, het Speeleiland is er voor iedereen! Het Speeleiland is het allerleukst voor kinderen tussen 4 en 12 jaar.

Voor basisscholen en buitenschoolse opvang
Ook voor scholen is het Speeleiland een heerlijk dagje uit. Of juist na school, om nog even lekker te kunnen ravotten in de natuur. Ga op jacht naar kriebelbeestjes, stamp in de plassen of ga lekker in het gras liggen en kijk naar de figuren in de wolken.. Voor ieder kind is het hier genieten!

Voor feestje
Kinderfeestjes krijgen een extra dimensie door ze op het spannende Speeleiland te houden. Onder begeleiding gaan de kinderen het eiland verkennen en bijvoorbeeld op schattenjacht, op zoek naar sporen van dieren en leren ze spelenderwijs van alles over onze mooie natuur.

Visie

Wij vinden het belangrijk dat kinderen letterlijk en figuurlijk de ruimte hebben om heerlijk vrij te spelen.

Op het Natuur Speeleiland hebben wij deze ruimte gecreëerd voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar. Zintuigen worden geprikkeld doordat kinderen samen of zelfstandig op ontdekkingstocht kunnen gaan en de natuur leren kennen.

Ze kunnen aan de hand van speelaanleidingen op avontuur, hun fantasie en creativiteit gebruiken en uitdagingen aangaan. Op het speeleiland kunnen kinderen hutten bouwen, vlinders bekijken, insecten zoeken, ravotten, kliederen, klimmen, vies en nat worden, het doolhof bezoeken of een wens achter laten op de wenstoren.

Het Natuur Speeleiland Haarlem staat voor een ‘buitengewoon’ avontuur waarbij de kinderen actief buiten speel plezier beleven en de natuur beter leren kennen.

Instagram
Naar boven